Servicii » Cosmetica dentara

Cosmetica Dentara Cluj-Napoca

Cosmetica dentara foloseste tratamente de ultima generatie ce sunt capabile de a transforma zambete si a sterge semnele de imbatranire dentara.

Cosmetica dentara este tratamentul dentar care imbunatateste frumusetea si sanatatea zambetului dvs. si cuprinde o gama de proceduri de la albirea dintilor, aplicarea de bijuterii dentare (cristale dentare), inlocuirea obturatiilor dentare metalice cu obturatii estetice, repararea fracturilor dentare cu lucrari fizionomice din ceramica, pana la indreptarea dintilor.

Cristale dentarePiercingul dentar

Aplicarea de pietricele dentare pe suprafata dintelui este o moda care face zâmbetul sa fie mai special, iar dintii frumosi sa fie pusi în evidenta.

Pietricica se lipeste direct pe suprafata dintelui, fiind o metoda neinvaziva si lipsita de durere. Daca vrem sa renuntam la pietricica, sau sa o schimbam, sanatatea si forma dintelui nu au de suferit.

 

Albirea

Albirea dentara Este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cand pacientul doreste acest lucru.
Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai ,vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.
Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

Noutate absoluta - lampa de albire cu Accelerator de Albire

Accelerator de albire diniti
In afara tehnicilor de albire clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in cabinetul  Dr. But se utilizeaza o tehnica noua de albire cu ajutorul lampii cu  Accelerator de Albire. Aceasta tehnnica revolutionara  consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Tratamentul de albire in cabinetul stomatologic se desfasoara in modul urmator: medicul izoleaza gingiile pentru a le proteja, apoi aplica gelul cu peroxid pe suprafata externa a dintilor. Se proiecteaza o lumina speciala - leduri - pe suprafetele dentare, timp de 30 - 45 minute, in reprize a cate 8 minute fiecare.

Sugestii de mentinere a unui zambet "alb":

- pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.
- dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.
- este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit.
 
Dr But - Cabinet Stomatologic Cluj Napoca